Proiectare 3D

Va oferim servicii de proiectare 3D in AutoCad.

Astfel veti putea vedea o simulare pe calculator a lucrarii din fier forjat, rezultand imagini foarte clare si detaliate din toate unghiurile ale gardului, portilor, balustradei, balcoanelor, mobilierului, terasei pe care doriti sa le realizati.

Proiectarea 3D da o imagine foarte clara, edificatoare asupra amenajarii spatiului in care doriti sa amplasati o lucrare din fier forjat. Se pot schimba oricand culorile, texturile, materialele deoarece se lucreaza pe interiorul virtual, 3D.

De asemenea in urma realizarii proiectarii 3D, veti putea avea schita tehnica, cu masurile exacte pe care noi ca si executant trebuie sa le respectam, in asa fel incat lucrarea sa se potriveasca perfect spatiului alocat de dumneavoastra.

Proiectarea este transferata din AutoCad intr-un soft de modelare 3D, in care imaginile sunt clare si detaliate, tocmai pentru a va putea pune imaginatia la treaba.

Venim la dumneavoastra acasa, masuram, bem o cafea, stam de vorba, si in 24 de ore va prezentam o prima propunere pentru realizarea lucrarii din fier forjat.

Imaginati-va ce inseamna sa schimbati 3 feluri de ornamente diferite pentru balustrada dumneavoastra interioara, sa modificati tipul de gresie sau granit al scarilor interioare, sa modificati modelul de gard din fier, sa modificati culoarea vopselei decorative a stalpilor si bordurii de beton a gardului, astfel incat sa aveti o imagine finala a scarii dumneavoastra interioare, a gardului, inainte de a va apuca sa le realizati efectiv.